petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Domaća ekipa dosta problema sa povredama?

Košarkaši Cibone u početku drugog dela sezone AdmiralBet ABA lige ugostiti će Mornar Barsko Zlato. Utakmica je to 14. kola koja se igra u ranom terminu od 14 sati.

Trener Vladimir Jovanović“U prvoj utakmici drugog kruga sezone ponovno igramo s Mornarom. Mi imamo dosta problema s ozlijedama, ali nećemo u tome tražiti neka opravdanja. Naša prva utakmica je bila odlična i za mnoge smo iznenadili Mornar u gostima iako smo od tada pokazali da se možemo nositi s jačim protivnicima.  Od tada se Mornar dosta podigao kao što se i očekivalo te svakako da će to biti potpuno drugačija utakmica od one u Baru. Svakako da ako mi odigramo najbolje što znamo, s puno energije i truda te motivacije, možemo uz pomoć publike se boriti za rezultat.”

Lovro Gnjidić je također dao komentar: “U Novu godinu ulazimo s utakmicom protiv Mornara. Oni su dosta toga promijenili od početka sezone, jako su napredovali i skupili dosta pobjeda. Mi smo u periodu kada smo bez nekih igrača, ali svakako da imamo svoje šanse ukoliko se držimo planova i zadataka koje trener odredi za nas. Nadam se dobroj igri i bilo bi lijepo upisati pobjedu na početku godine.”

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje