petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Domaćinu utakmica biti ili ne biti!

Posle pauze u regionalnom takmičenju, zbog domaćih kupova i utakmica reprezentacija, nastavlja se AdmiralBet ABA liga. Mornar Barsko zlato će u svojoj dvorani otvoriti 21. kolo protiv Cedevita Olimpije.

Cedevita je svih šest puta savladala Mornar u ABA ligi, nijednom nije poražena. Mornar je dobio Olimpiju 4:2, a protiv Cedevita Olimpije vodi 3:2.

Trenr domaćih – Mihailo Pavićević izjavio je pred utakmicu:

Svi smo se nekako uželjali košarke poslije ove petnaestodnevne pauze. Pokušali smo da je iskoristimo i da se malo oporavimo, jer imali smo zdravstvenih problema. U goste nam dolazi jedna od najboljih ekipa u ABA ligi, ekipa koja se u toku sezone mijenjala. Sad su konsolidovali redove i napravili sjajan tim. Trener Golemac radi odličan posao sa njima. To je ekipa protiv koje niko ne voli da igra jer ima sedam-osam pojedinaca od kojih svaki može sam da riješi meč. Kad uđu u šuterski ritam, onda ih je izuzetno teško čuvati i lako mogu da postignu bilo kome stotinu poena. Pokušaćemo da im ne dozvolimo da sprovedu tu svoju igru u djelo. Neće biti nimalo lako.

Mi ćemo do kraja svaku utakmicu igrati kao da nam je ‘biti ili ne biti’. Nema više kukanja, fali ovaj – fali onaj, to je dio sporta i oni koji su zdravi treba da iskoriste šansu i da daju sve od sebe. To je ono što uvijek od njih tražim. Bitno je da damo svi sve od sebe, uključujući i nas iz stručnog štaba i onda kad se dobije, normalo, svi smo srećni, ali i ako se izgubi niko neće biti premnogo tužan. Očekujem izuzetno kvalitetnu utakmicu i nadam se, iako je poslije pauze to uvijek diskutabilno, da će publika u Baru u subotu uživati u jednoj lijepoj košarkaškoj predstavi.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje