subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: FMP i Mega priređuju meč sa mnogo poena?

U petak 25. decembra od 19 časova Mega Soccerbet će u okviru 12. kola ABA lige gostovati u Železniku ekipi FMP-a. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića se trenutno nalaze na deobi prvog mesta na tabeli, pa će utakmica u Železniku biti prilika da na uspešan način zatvore 2020. godinu.

Trener Mege Vladimir Jovanović je pred utakmicu u Železniku istakao da je potrebno da njegova ekipa zatvori ofanzivni skok i zaustavi kontranapad protivnika:

Očekuje nas veoma zahtevna utakmica protiv ekipe FMP-a. Mislim da su posle Zadra i Mornara, gde su pokazali povišen nivo agresivnosti pre svega u odbrani a i u napadu, najavili kako će tim igrati u narednim utakmicama. Moramo pre svega zatvoriti njihov izvanredan skok u napadu, element u kome su među vodećim timovima u ABA ligi, kao i da zaustavimo njihov kontranapad. Važno je da naša koncentracija u 40 minuta ima što manje oscilacija, što manje praznih minuta i da u tom segmentu unapredimo našu igru.

Posle 11 odigranih kola ABA lige, Mega Soccerbet je trenutno na deobi prvog mesta sa skorom 8-3 dok FMP ima dve pobede i osam poraza. Ove dve ekipe su se do sastale osam puta u regionalnom takmičenju uz skor 4-4. U prošlom kolu je Mega je slavila na domaćem terenu protiv Budućnosti sa 78:72 dok je FMP poražen od Mornara u Baru sa 84:74.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje