utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Gosti zavejani na autoputu do Beograda!

Košarkaši iz Skoplja ne mogu da se probiju do Beograda gde igraju meč 17. kola regionalnog takmičenja

Oni su krenuli put Beogarada na duel 17. kola regionalne ABA lige gde bi u subotu od 21.00 trebalo da odmere snage sa ekipom Partizana.

Za Beograd su krenuli rano ujutru, a u prestonici je trebalo da budu oko podneva. Međutim, uspeli su da dođu samo do Doljevca, gde su ostali zavejani.

Krenuli smo u sedam ujutru, planirali ručak u dva, ali je snežna oluja i lančani sudar kod Doljevca učinio da nas “sklone” sa rute auto-puta na okolni, regionalni. Imali smo i zakazani trening večeras u Pioniru, ali evo više od sat vremena smo proveli u snegu, čekajući – rekao je za Blic trener Dragan Nikolić.

Ukoliko se meč uopšte odigra u planiranom terminu, ekipa Partizana će sigurno biti u prednosti zbog evidente iscrpljenosti igrača Karopša. Međutim, trener Partizana Aleksandar Džikić izjavio je pred meč da nisu svi igrači spremni, ali nije imenovao nijednog posebice. Poznato je da je u utakmici protiv Solnoka, nakon jednog prodora, povredu skočnog zgloba je doživeo Vanja Marinković, koji je uz pomoć saigrača napustio parket i do kraja meča se nije vraćao u igru.

Ali već par kola trener ima slične izjave o nespremnosti ekipe, pa Parni valjak sa lakoćom savladava protnivike, tačnije ne zna za poraz još od 29. novembra kada su poraženi u Ligi Šampiona nakon produžetka od ekipe Dinamo Sassari.

Hendikep u ovom trenutku iznosi -14,5 na Partizan, što je imajući u vid zavejanost ekipe Karopša i maltretman dugom vožnjom i više nego prihvaljiv.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje