četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Imali smo celu nedelju da se pripremimo za meč!

Zadar nakon kraće pauze od ubrzanog ritma utakmica i pobede u 22. kolu HT Premijer lige nad ekipom Puntamike na Višnjiku dočekuje ekipu Budućnosti VOLI.
Budućnost sigurno dolazi puna motiva i želi napraviti novi korak ka doigravanju, ali Zadrani su nakon dugo vremena imali dovoljno slobodnog prostora za trening i za pripremu te će sigurno pružiti otpor ekipi koja svoj kvalitet prikazuje i u 7Days Eurocupu.
Zadar će umesto trenera Vladimira Anzulovića, koji radi Post-Covid sindroma nema, i u ovoj utakmici voditi Srđan Helbich.
Srđan Helbich: ‘Nakon dugo vremena smo imali cijeli tjedan za trening i pripremu za utakmice koje nas čekaju. Prva po redu je Budućnost, velika utakmica za nas i izuzetno kvalitetan protivnik. Napraviti ćemo sve da odigramo dobru utakmicu.’
Pavle Marčinković: ‘Nakon ritma u kojem smo praktički iz busa izlazili na parket konačno smo uhvatili vremena za rekuperaciju što nam je bilo izuzetno potrebno za nastavak sezone. Budućnost je jedna od najboljih ekipa lige i sigurno pred nama nije lagan zadatak, ali ukoliko ispoštujemo sve dogovore i odigramo dobru utakmicu možemo se nadati i iznenađenju pred našom publikom!’

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje