četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA kladioničarski predlog – poeni igrača (6. Februar)

KK Partizan javno još uvek nije odustao od borbe za najbolja 4 tima ABA lige, ali prema potezima koje vrši sve je evidentnije da je tako. Naime, crno-beli su pred rundu sa Igokeom registrovali 5 mladih igrača.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Pobedom nad Lokomotivom u protekle srede, produžena je šansa za eventualni plasman u dalji krug Evrokupa, i sigurno je da klub stremi što boljem cilju na tom frontu. U pobedi nad ruskom ekipom pobednički koš postigao je Joshua Perkins.

Amerikanac koji je došao iz poljske lige, u 2 meča ABA lige beleži tačno 10 poena. Postigao je 10 poena protiv Budućnosti, a potom i protiv Cedevite kada je ispalio 6 trojki ali nije pogodio niti jednu.

Pošto Igokea ne igra preterano dobru odbranu na bekovima, očekujemo Josha dvocifrenog.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje