četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Kompletni Mornar želi pobedu u Beogradu

Mornar u ponedjeljak, u oviru 24. kola ABA lige, igra sa FMP-om, u Beogradu.

Barani i Beograđani sastali su se do sada devet puta u ABA ligi. Mornar vodi 6:3 (dva puta je slavio u Beogradu, FMP jednom u Baru), a posljednji prvenstveni duel, sredinom decembra prošle godine, Mornar je u svojoj dvorani dobio 84:74. Ekipa je izašla iz samoizolacije u kojoj je bila zbog toga što su se neki igrači žalili na simptome slične onima koji imaju inficirani koronavirusom. Trener Mihailo Pavićević u Beograd vodi sve raspoložive snage, uključujući i Džejkoba Pulena, ali je pitanje za kakve i kolike napore je spreman tek oporavljeni Amerikanac, do povrede, najbolji igrač Mornara. Biće u rosteru, a da li će se pojaviti na parketu, prvi put od 24. januara i neugodne povrede koljena na utakmici
protiv Crvene zvezde u Baru, odlučiće Pavićević na licu mjesta.

„Naša računica pred ovo gostovanje je jasna: idemo na pobjedu, drugog izbora nemamo. I vjerujem u pobjedu, uz dužno poštovanje prema ekipi FMP-a,
koju predvodi iskusni plejmejker Čović i koja svakome može da napravi problem. Jedna konstantna istina od početka lige jeste – nema lakih rivala, za svaku pobjedu, svaka ekipa mora da se izbori igrajući punom snagom od početka do kraja utakmice”, kratko je kazao pred beogradski duel Mihailo Pavićević.
Marko Jeremić je ove sezone „položio” kod braće Pavićević pa je već dobio angažman i za sljedeće dvije godine.

Srećan sam što ostajem u Baru. Kad mi je predsjednik kluba Đorđije Pavićević ponudio nastavak saradnje nisam se ni tren predomišljao.
Raduje što, konačno, u punom sastavu putujemo u Beograd. To je za nas veoma bitna utakmica. Na tabeli FMP je u donjem dijelu, ali to nas neće zavarati.
Radi se o kvalitetnoj ekipi koja dolaskom novog trenera igra sve bolje. Moramo maksimalno ozbiljno da uđemo u meč. Nikako ne smijemo da se opustimo ili da potcijenimo protivnika, jer bodovi su nam neophodni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje