utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA liga: Primamljiva margina na ovog igrača

Košarkaši Crvene zvezde mts odigraće se meč 17. kola ABA lige u Skoplju protiv ekipe MZT-a.  Duel sa ekipom iz glavnog grada Makedonije igra se od 18 časova u dvorani  „Jane Sandaski“.

Trener Dušan Alimpijević izjavio je pred meč:

Za razliku od prve utakmice u Beogradu, dosta toga se promeilo u ekipi MZT-a. Tu je novi trener, došlo je dosta novih igrača, posebo na pozicijama 4 i 5, stigli su Majstorović, Spasojević…Sa prošlom utakmicom i pobedom u Zagrebu, naš sledeći rival je zadržao šanse za opstanak, i sada im je svaka utakmica od velikog značaja u toj borbi. Prvi protivnik u toj seriji utakmica je Crvena zvezda i sigurno će biti motivisani da pokažu dobru igru i reakciju nakon dobre utakmice sa Cibonom. Zato moramo da shvatimo ovu utakmicu najozbiljnije moguće, jer se naš prioritet zna. Očekujem da odigramo dobru utakmicu, ali moramo da budemo i maksimalno oprezni, jer ćemo nastupiti bez povređenih Antića i Feldina“ rekao je trener crvenobelih Dušan Alimpijević.

Mi i pored opreza trenera crveno-belih smatramo da mogu do pobede, međutim koeficijent od 1.08 nije vredan rizika te se stoga osvrćemo na kvotu 1.85 i igrača D. Ennisa.

Ennis je zahvaljujući sjajnim partijama u ekipi Mega Bemaxa, zaradio ugovor i mogućnost igranja u Evroligi ne bi li se probio na jače tržište. Kanađanin je do sada dobijao priliku u doziranim minutama, ali sa povredom James Feldina i zgusnutim rasporedom, mislimo da će danas dobiti minimalno 20 minuta što je sasvim dovoljno da prebaci marginu od 6.5 kolko je u kladionici Maxbet.

Podsetićemo da je njegov prosek u Megi bio oko 18 poena, i da je MZT-u već dao ove sezone 17 poena.

Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje