utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA liga: Primorska – Crvena Zvezda

Na oficijelnom sajtu Crvene Zvezde navodi se da je ovo veliki test za ekipu, dok kladionice smatraju poptuno suprotno. Margine od strane bukmejkera su postavljene tako da je tim iz Beograda favorit sa hendikepom od čak 25 poena!


Nakon velike pobede nad Olimpijakosom sada već po pravili crveno-beli nisu imali previše vremena da se oporave i pripreme za vrlo važnu utakmicu u regionalnom takmičenju u kojoj je cilj samo jedan – pobeda:“

Nema više priče šta je teško, mi treba da znamo šta je važno. Za nas je ta utakmica od veće važnosti od evroligaške utakmice i mi moramo da dođemo do pobede. Oni imaju probleme to mora da se prizna, ali imaju i sjajnu sezonu do sada i to mora da se poštuje.Ne treba zaboraviti i da su nas pobedili u Superkupu ABA lige u Zagrebu. Sve to poziva na maksimalan oprez pred utakmicu u Kopru gde se naš cilj zna“ rekao je trener Dragan Šakota pred put u Kopar.

Preuzeto sa KK Crvena Zvezda


Zvezdi je neophodna pobeda jer su 2 utakmice iza mesta koje vodi u Plejof. Istina je da ima još mnogo da se igra, ali evroligaška ekipa ne želi da se nalazi u takvoj situaciji da juri doigravanje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje