utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Mega desetkovana protiv Partizana

U ponedeljak 27. decembra od 21 čas u Štark Areni, Mega Mozzart će u okviru 13. kola ABA lige gostovati Partizanu NIS, ali će na tom susretu biti desetkovana izostankom petorice igrača, kao i glavnog trenera Vladimira Jovanovića koji zbog pozitivnog nalaza na Kovid-19 neće biti u mogućnosti da vodi ekipu. Iz navedenih razloga su registrovana i dvojica juniora, Ahmet Jonović (2003) i Andrej Mušicki (2005) koji će biti u sastavu Mege na utakmici u ponedeljak.

Megu će na utakmici protiv Partizana sa klupe predvoditi pomoćni trener Vule Avdalović koji je istakao da Mega ulazi u utakmicu sa ciljem da pruži svoj maksimum:

– Očekuje nas teška utakmica protiv Partizana na njihovom terenu. Oni su do sada pokazali dobre igre u oba takmičenja, imaju pun roster, popunjeni su na svakoj poziciji sa kvalitetnim igračima i jedni su od favorita sa osvajanje ABA lige. Imaju trenera koji je najuspešniji evropski trener svih vremena i sa čijim potpisom je Partizan pokazao da ima najviše ciljeve u ovoj sezoni. Mi u utakmicu ulazimo sa ciljem da odigramo kvalitetnu utakmicu i da pružimo svoj maksimum u ovom trenutku, imajući u vidu izostanke koje imamo. Jedan od glavnih zadataka će nam biti da odgovorimo na njihovu agresivnost najboljim mogućim rešenjima. Imamo veru u naš rad i mislim da imamo dobru priliku da pokažemo kvalitet, izjavio je Avdalović.

Mega Mozzart utakmicu protiv Partizana dočekuje sa pet pobeda i sedam poraza dok je Partizan zabeležio deset pobeda i dva poraza u ABA ligi. Mega i Partizan su se do sada sastali 16 puta u regionalnom takmičenju uz skor 14-2 za Partizan, a u poslednjem susretu u ABA ligi Partizan je slavio na gostovanju sa 88:98.U prošlom kolu regionalnog takmičenja Mega je na svom terenu izgubila od Zadra sa 70:72 dok je Partizan bio bolji od Mornara u Baru sa 64:66.


Izvor: KK Mega

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje