utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Mega gostuje u Sloveniji

U nedelju 7. marta od 17 časova Mega Soccerbet će u okviru 20. kola ABA lige gostovati u Novom Mestu ekipi Krke. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića će se se u Sloveniji boriti za treću pobedu u nizu u ABA ligi, odnosno za peti trijumf u poslednjih šest utakmica u takmičenju.

Trener Mege Vladimir Jovanović je pred duel protiv Krke izjavio da je potrebno da se nada kvalitetnoj utakmici sa što manje oscilacija njegove ekipe:

– Čeka nas jako zahtevna utakmica. Krka je pokazala protiv Cedevita Olimpije dobru igru gde su bili na ivici da dobiju favorita. Igraju bolje na domaćem terenu i imaju dosta kvalitetne i iskusne igrače u svom sastavu. Nadam se pre svega kvalitetnoj utakmici sa naše strane sa što manje oscilacija u igri. Moramo da uđemo jako motivisani u meč i spremni da 40 minuta igramo veoma pametno, ali u isto vreme, intezivno protiv ekipe koja će sigurno sve uraditi da dobije utakmicu u nedelju.

Posle 19 odigranih kola ABA lige, Mega Soccerbet ima skor 13-6 dok je Krka zabeležila pet pobeda i 12 poraza uz jedan odigran meč manje. U prošlom kolu je Mega na svom terenu savladala Borac sa 86:84 dok je Krka izgubila na gostovanju od Mornara sa 80:61. Ove dve ekipe su se do sada sastale 13 puta u ABA ligi uz skor 8-5 za Megu, a u poslednjem susretu odigranom u 7. kolu ove sezone, Mega je u Beogradu slavila sa 71:70.


Izvor: Mega

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje