petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Mornar respektuje protivnika, ali očekuje pobedu

Polusezonu u ABA ligi Mornar završava gostovanjem podgoričkom SC Derbiju.

Biće to prvi duel ova dva kluba u ABA ligi ujedno i meč koji bi nagovestiti koji će se od 2 sastava boriti u nastavku regionalnog prvenstva za plasman u plej of.

Barani su u prethodnom kolu prekinuli seriju pobeda u duelu sa Partizanom, a vrlo verovatno u Morači igraju u kompletnom sastavu.

Pristupamo ovom meču kao i svim prethodnim. Rezultati koji se ove sezone postižu u ABA ligi ukazuju na to da nijedna ekipa ne smije da se potcijeni. Ekipa Derbija je startovala odlično. To je tim koji ima pozamašno igračko iskustvo. Ključni igrači su tri vrlo kvalitetna američka košarkaša. Uz Pavličevića i neke mlađe igrače naš rival sigurno ima kvalitet koji je i dokazao dosadašnjim rezultatima. Mi smo nakon meča sa Partizanom imali dovoljno vremena da se spremimo za ovaj duel. Nadamo se da ćemo utakmicu dočekati sa daleko boljim zdrastvenim biltenom. Mi smo već pet-šest kola na višem nivou igre nego na početku i sa pravim sportskim optimizmo dočekujemo ovaj meč“, prokomentarisao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

[PREMIUM] ABA Poeni igrača (25. Decembar)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje