petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Mornari žele osvetu za poraz

Prvi rival Mornara u novoj godini i drugoj polusezoni AdmiralBet ABA lige je jedan od velikana regionalne košarkaške pozornice s kojim “Ponos Bara” ima pozitivan skor i na gostujućem i na domaćem terenu (4:2 u Baru, 3:2 u Zagrebu).

Na startu ove sezone, ta dominacija Barana je narušena trijumfom Cibone u Topolici čime je prekinuta serija od pet vezanih trijumfa ekipe Mihaila Pavićevića u duelima sa slavnim zagrebačkim klubom.

Iz perspektive igre i takmičarske forme, međutim, Mornar Barsko zlato je danas sasvim drugačiji tim od onog sa starta sezone pa je jasno da Barani u dvoranu “Dražen Petrović” i ove godine dolaze bez bijele zastavice.

Na opasku da li se nada da će, sada već čuveni “Mornarov decembar” imati produžetak u novoj godini, šef struke barskog ABAligaša kaže da nema razloga da ne bude tako.

Nema razloga da ne bude tako. Mi smo vjerovali u ono što radimo. Sport je takav, ne može stalno da se pobjeđuje. Međutim sada sve izgleda drugačije, uloge su podijeljene, ovo je jedan potpuno novi tim. S ovim decembrom sam zadovoljan. Uvijek postoji i ono “moglo je bolje”, ali zaista sam zadovoljan”, rekao je Pavićević pred odlazak u Zagreb.

Predpraznična atmosfera nije uticala na radni ritam Barana uoči utakmice sa Cibonom.

Nedelju pred praznike iskoristili smo radno da se u miru pripremimu za utakmicu koja neće biti nimalo laka. Idemo u goste mladoj i talentovanoj ekipi Cibone koja igra sa dosta energije. Oni su nam “dužnici” sa početka ove sezone kada su nas dobili u našoj dvorani i pokušaćemo da se revanširamo i sa tom željom i nadom i putujemo u Zagreb”, prokomentarisao je Pavićević.


Izvor: KK Mornar

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje