petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Panteri žele da unište debi Milojevića

Košarkaši FMP-a dočekuju od 17 sati ekipu Budućnosti u utakmici 17. kola ABA lige.

Trener košarkaša FMP-a Bojan Đerić rekao je da je Budućnost favorit u predstojećem meču ABA lige, ali da će njegova ekipa pokušati da što „skuplje proda kožu“ i sačeka šansu da napravi iznenađenje.

Dočekujemo tim Budućnosti koji je postavio sebi za cilj da se vrati u Evroligu što dovoljno govori o tome kakav je tim oformljen ove sezone. Igraju dobru košarku, brzu i imaju dobre rezultate. Plasirali su se u Top 16 Evrokupa i tamo predstavljaju tvrd orah, dok se u ABA ligi bore za prvo mesto. Budućnost je apsolutni favorit u ovoj utakmici, ali mi ćemo gledati da što skuplje prodamo kožu i sačekamo šansu da napravimo iznenađenje“, dodao je on.

FMP je borben i mlad tim, sastavljen od energičnih igrača. To je ekipa koja je podigla formu u posljednje vrijeme, pobijedila je Cedevita Olimpiju. Da bi razlika u kvalitetu, koja je na našoj strani, došla do izražaja moramo da imamo maksimalnu energiju, kako bismo došli do važne pobjede„, kazao je novi trener Budućnosti – Dejan Milojević.

Ekipa iz Železnika poslije 14 odigranih utakmica ima pet pobeda i devet poraza i deseta je na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Budućnost peta sa skorom 11/3.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje