petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Parni valjak dočekuje Budućnost

U subotu 10. oktobra, košarkaši Partizana NIS će u okviru 2. kola ABA j.t.d. lige dočekati Budućnost iz Podgorice. Meč počinje u 20 časova, a zbog poznate situacije sa pandemijom virusa Kovid 19, gledalaca u dvorani neće biti. U prvom kolu regionalnog šampionata, crno-beli su izgubili od Borca, dok je Budućnost savladala ekipu Splita. Tokom nedelje, obe ekipe su u 7Days Evrokupu zabeležile trijumfe. Podgoričani su na gostujućem terenu savladali Metropolitans, dok je Parni valjak bio bolji od ekipe Venecije u Beogradu.

Pred sutrašnji duel, trener Partizana NIS Vlado Šćepanović poručuje:

„Postoji nivo igre, pre svega mislim na odbranu i borbenost, na kojem Partizan uvek mora da bude. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sjajno otvorila sezonu i koja sa pravom ima velike ambicije. Veliki izazov, ali ga rado prihvatamo sa željom da na njega odgovorimo na najbolji mogući način“, istakao je Šćepanović.

Bek crno-belih, Ognjen Jaramaz je pred utakmicu protiv Budućnosti izjavio:

„Budućnost je već na startu sezone pokazala dobru formu. Zabeležili su sve tri pobede, a znamo i da su u pripremnom periodu pobeđivali Cedevita Olimpiju i Mornar. Ipak, mislim da smo itekako u stanju da utakmicu uvedemo u ritam koji će nama više odgovarati i da na taj način dođemo do pobede. U poslednjih nekoliko godina, mečevi Partizana i Budućnosti su uvek neizvesni pa verujem da će tako biti i sutra“, naglasio je Jaramaz.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje