utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Partizan gostuje Krki

U subotu, 19. decembra od 17 časova, košarkaši Partizana NIS će se u okviru 11. kola ABA  lige sastati sa ekipom Krke u Novom Mestu.

U 10. kolu, Krka je na gostujućem terenu savladala Split sa 78:80, dok su crno-beli zabeležili pobedu protiv Mega Basketa rezultatom 79:77.

Trener Partizana NIS, Saša Filipovski je izjavio:

Krka je neugodan protivnik zato što postavljaju igru dosta riskantno. Odlučiće se sigurno kome će ići ispod, koga će da puštaju. Mi moramo da odigramo sa visokom koncentracijom, a pogotovu moramo da držimo odbranu i skok u visokom ritmu, da koristimo svoje prednosti. U napadu smo u poslednjoj utakmici imali 17 izgubljenih lopti, pre toga u dve utakmice 7 i 8 što je bilo dobro. Tako da moramo da svedemo broj izgubljenih lopti na minimum i da igramo timski i pametno, rekao je Filipovski.

Vladimir Anzulović, trener Krke:

Partizan je favorit ne samo na subotnjoj utakmici, već i u celoj ligi. Dolaskom Saše Filipovskog podigli su nivo igre. Bez obzira na to što će nam ovo biti šesti meč u trinaest dana, trudićemo se da damo sve od sebe, jer je igranje protiv Partizana izazov za svakog našeg igrača “.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje