četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Partizan opet u okrnjenom sastavu, Zagorac spreman za izazov

U okviru 24. runde regionalne ABA lige u Sremskoj Mitrovici sastaće se u ponedaljak 27.2. ekipe Mega Leksa i Partizana. Utakmica je na programu sa početkom od 21h.

Vršilac dužnosti trenera u odsustvu Džikića, Nenad Čanak izjavio je kako će isti igrači koji su igrali u prošlom kolu protiv Zadra biti u sastavu, odnosno i dalje neće biti Will Hatchera Vanje Marinkovića kao ni Branislava Ratkovice. Jamont Gordon je bio u protokolu za prošli meč, ali nije odigrao ni minuta.

„Zdravstveni bilten nije bolji, igraćemo u istom sastavu kao protiv Zadra. Mega u poslednje vreme igra mnogo bolje, fizički, atletski, su odlična ekipa, mlada, i ako nametnu njihov ritam igre, s obzirom na naše brojno stanje, biće nam teško u Mitrovici. Pokušaćemo da uspostavimo kontrolu igre, uvedemo utakmicu u naš ritam i dođemo do pobede kojom bi potvrdili treće i ostali u igri za to drugo mesto” – istakao je Čanak.

Jedan od mladih lidera ekipe Mega Leksa, Rade Zagorac izjavio je pred meč:  „Utakmica je od velike važnosti za obe ekipe. Nedavno su nas ubedljivo nadigrali u Nišu. Partizan je skup iskusnih, kvalitetnih i dokazanih igrača čiji je lider Novica Veličković. Imaju jako dobru sezonu trenutno. Mi smo dobro trenirali i meč dočekujemo spremni, sa željom da nastavimo sa pobedama u ABA ligi i na pravi način da završimo sezonu u regionalnom takmičenju”.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje