sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Partizan protiv Krke očekuje čvrstu igru

U subotu, 3. aprila, košarkaši Partizana NIS će dočekati Krku iz Novog Mesta. Meč 24. kola ABA j.t.d. lige, na programu je od 21 čas u Hali sportova „Ranko Žeravica“, bez prisustva publike i uz direktan prenos na TV Arena Sport.  U prvom ovosezonskom duelu protiv sutrašnjeg rivala, crno-beli su zabeležili neprijatan poraz, pa je novi duel protiv Krke ujedno i prilika da za reakciju tima Partizana na taj meč.

„U prvom delu šampionata smo protiv Krke imali veoma tešku utakmicu. Oni su odigrali čvrsto, pogodili dosta otvorenih šuteva, napravili na početku veliku razliku i na kraju nas dobili velikom razlikom. U ovom momentu mi moramo prvo da odgovorimo na identičan ‘spejsing’ koji oni imaju, nešto slično Megi, gde visoki igrači uzimaju puno šuteva za tri poena, gde imaju spolja šutere koji šire teren i par igrača koji su odlični u prodorima. Biće izuzetno zahtevna utakmica. Ono što se od nas očekuje je da ponovo odgovorimo muškom igrom, da iskontrolišemo njihove šuteve, sa druge strane ih nadtrčimo, nadskočimo i pokušamo da pobedimo“, istakao je Matović.

„Očekujem čvrstu igru sa njihove strane, trener nam je baš govorio o tome da oni imaju svoj dosta jedinstven stil igre i dobro ga se drže. Poznaju našu igru, tako da očekujem jaku borbu. Pripremićemo se psihički i fizički da bismo im parirali energetski i zaustavili taj njihov jedinsteni način igre“, istakao je Mika.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje