četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Partizan uzdrman na startu sezone

Nakon poraza na startu Evrokupa u gostima od Juventuda, KK Partizan je izgubio i na startu ABA lige!

Poraz Parnog valjka na startu regionalnog šampionata. Nakon teškog gostovanja u Badaloni pre tri dan, crno-beli su u Hali sportova „Ranko Žeravica“ dočekali Borac iz Čačka u prvom kolu ABA j.t.d. lige. Na startu utakmice, ekipe su bile ujednačene, da bi nakon vođstva Partizana od 13:11, gosti iz Čačka napravili seriju i stekli dvocifrenu prednost koju su crno-beli pokušavali da sustignu tokom ostatka meča. U finišu prvog poluvremena Partizan je stigao do jednocifrenog minusa, ali se na petnaestominutnu pauzu ipak otišlo sa prednošću gostujućeg tima rezultatom 36:49.

Tokom treće deonice Partizan je smanjio na minus sedam, a polovinom poslednje četvrtine, na samo minus tri, nakon dva sjajna zakucavanja Mozlija.

Ipak ekipa Borca je u tim trenucima pogodila nekoliko važnih šuteva i tako osigurala pobedu.

Na konferenciji za medije održanoj nakon utakmice, trener crno-belih Vlado Šćepanović je izjavio:

Kada se izgubi utakmica nema tu nekih velikih komentara. Jednostavno nesrećan poraz u Badaloni i kada pomislite da ste došli do neke igre, spustite se na zemlju. Bolje je da se ovakve stvari dese odmah na početku, nego kasnije. Svima nam je jasno u kakvom smo stanju i ritmu i potpuno mi je jasno na kojim stvarima treba da se radi i koje stvari treba da se poprave. Iskreno, kada izgubite ovakvu utakmicu kod kuće od dobrog protivnika, a oni su pokazali da igraju ozbiljnu košarku, stavite prst na čelo i jednostavno morate da krenete drugim pravcem. Ovaj pravac se pokazao da nije dobar, što znači da moramo da krenemo drugim pravcem, i tako će i da bude“, rekao je Šćepanović.

Partizan NIS

Mika 10, Miler-Mekintajer 4, Pejdž 6, Dangubić, Gordić 13, Jaramaz 21, Angola 6, Veličković 2, Janković 2, Tomas 6, Trifunović, Mozli 8

Borac

Tornton 11, Smit 9, Đoković 12, Miletić 10, Gavrilović, Kočović 7, Nerandžić 9, Novaković 3, Džouns 10, Todorović 5, Čarapić 11

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje