utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Priznanja za Thomasa, Loyda i Lazića

Rašon Tomas je najkorisniji igrač ABA lige u aprilu 2021. godine! Krilni centar Partizana NIS je tokom aprila imao prosek od 14,3 poena, 6 skokova, 3,7 asistencija i 2 ukradene lopte, uz indeks korisnosti 20 za seriju crno-belih bez poraza u ovom mesecu. Pobedama protiv Krke, FMP-a i Splita, odnosno Primorske službenim rezultatom, Partizan NIS je okončao sezonu u regionalnoj ABA j.t.d. ligi.


Košarkaši Crvene zvezde zauzeli su prvo mesto u regularnom delu ABA lige, a glasovima novinara i trenera među igračima koji su obeležili ovu sezonu nalazi se i bek crveno-belih Džordan Lojd (najbolja petorka) i kapiten Branko Lazić (najbolji defanzivac lige)!

Amerikanac je dobio najveći broj glasova trenera regionalnog takmičenja a prosečno je ubacivao 15 poena uz po 3 asistencije i 2 skoka po utakmici i time je dobio svoje mesto u najboljoj petorci

Još jedan igrač crveno-belih dobio je priznanje za učinjeno u sezoni, kapiten Branko Lazić proglašen je za najboljeg odbrambenog igrača ABA lige u sezoni 2020-2021. Kapiten našeg tima tako je dobio i zvanično priznanje koje već godinama nezvanično nosi kao jedan od najboljih odbrambenih igrača ne samo u regionu već u celoj Evropi. Za Branka Lazića su jednoglasno glasali treneri i novinari kao najboljeg defanzivca.


Izvor: KK Partizan i KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje