petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Split oslabljen na Igokeu

Od 21h u Laktašima odigraće se duel između Igokee i Splita. Domaćini su favoriti, a gosti igraju bez jednog bitnog igrača rotacije.

Dragan Bajić, trener Igokee:

„Poslije ovog velikog rezultata ja bih jednom čestitam svim ljudima, prvo igračima i mom stručnom štabu, ljudima koji vode ovaj klub. Mislim da smo napravili stvarno ogroman rezultat i vjerujući u svoje momke sigurno da nećemo stati na ovom. Čeka nas naredni protivnik to je ekipa Splita. Sav respekt toj ekipi i mom kolegi Skelinu koji radi dobar posao uz probleme kroz koje prolaze. Oni to pokazuju igrom u proteklom periodu gdje su namučile i puno jače ekipe od nas. Kod nas postoji jedna doza umora od gostovanja u Turskoj, međutim da krenem od sebe, pun sam samopouzdanja što kao trener to moram da prenesem svom timu. Smatram da se za puno stvari mi pitamo kada je utakmica na domaćem terenu sa Splitom u pitanju. Očekujem jednu dobru reakciju poslije svega i nadam se novoj pobjedi i novim dobrim rezultatima u ABA ligi.“

Ivica Skelin, trener Splita: 

„Bit će to iznimno fizički zahtjevna utakmica, nemamo na raspolaganju ozlijeđenog Mesičeka, koji će neko vrijeme biti van stroja. Igokea je odlična ekipa, jedna od šest najboljih u ABA ligi, samo nijanse ih dijele od samog vrha. Fizički su moćni, odlično igraju cijelu sezonu, imaju deset igrača koji drže stalno isti nivo.“

Blaž Mesiček prosečno beleži 11.1 poen i 3. je napadačka opcija Splićana.

Na našoj Viber grupi smo još u 11h postavili predlog na odigravanje Stefana Pota 8.5 minus po kvoti 1.85. Kvota je korigovana vremenom, pa savetujemo odigravanje uz neke fikseve.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Subscribe na YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCafepewN4slWnKqnTUC5Hlw


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje