Budućnost je nakon 3 vezana trijumfa, doživela poraz u Eurokupu od Gran Kanarije. Time su prvi put izgubili u Morači nakon čak 315 dana (imali 22 pobede u nizu).

Džikić je protiv tima sa Kanarskih ostrva opet mogao da koristi samo 9 igrača, jer je Filip Barović samo statirao u sastavu. Pored klupe su bila trojica – Petar Popović, Igor Drobnjak i Danilo Nikolić.

Skraćena rotacija utiče da neki igrači provode mnogo vremena na terenu, a najviše „strada” Justin Cobbs koji prosečno igra preko 30 minuta.

Od 3 crnogorska reprezentativca, najbliže povratku na teren je Drobnjak, koji je imao lakši operativni zahvat na stopalu, zbog posledica ranije operacije. Popovića još muči potkolenica, a za Nikolića se čeka dozvola da se priključi treningu sa saigračima.

Prvi će se vratiti Drobnjak, a onda Popović, ali ni jedan ni drugi neće ove kalendarske godine. Za Danila čekamo provere u januaru, pa ćemo da vidimo kada će moći da počne da trenira sa nama. Čekamo da se potpišu papiri da učestvuje u treningu sa kontaktom. Kreće se, dobro se oseća, ali je u posebnom režimu. To je tako i neće se promeniti dok doktori ne daju zeleno svetlo”, naglasio je Džikić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.