sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Trener Budućnosti pred Krku izjavio koliko će povređeni igrači odsustvovati

Budućnost je nakon 3 vezana trijumfa, doživela poraz u Eurokupu od Gran Kanarije. Time su prvi put izgubili u Morači nakon čak 315 dana (imali 22 pobede u nizu).

Džikić je protiv tima sa Kanarskih ostrva opet mogao da koristi samo 9 igrača, jer je Filip Barović samo statirao u sastavu. Pored klupe su bila trojica – Petar Popović, Igor Drobnjak i Danilo Nikolić.

Skraćena rotacija utiče da neki igrači provode mnogo vremena na terenu, a najviše „strada” Justin Cobbs koji prosečno igra preko 30 minuta.

Od 3 crnogorska reprezentativca, najbliže povratku na teren je Drobnjak, koji je imao lakši operativni zahvat na stopalu, zbog posledica ranije operacije. Popovića još muči potkolenica, a za Nikolića se čeka dozvola da se priključi treningu sa saigračima.

Prvi će se vratiti Drobnjak, a onda Popović, ali ni jedan ni drugi neće ove kalendarske godine. Za Danila čekamo provere u januaru, pa ćemo da vidimo kada će moći da počne da trenira sa nama. Čekamo da se potpišu papiri da učestvuje u treningu sa kontaktom. Kreće se, dobro se oseća, ali je u posebnom režimu. To je tako i neće se promeniti dok doktori ne daju zeleno svetlo”, naglasio je Džikić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje