četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Trener Cibone očekuje težak meč

Igrači Cibone u ponedeljak će od 18 sati u Podgorici odigrati utakmicu 5. kola ABA lige protiv novajlije u ligi, KK Studentski Centar Derby. Nakon neugodnog poraza protiv Cedevite Junior u domaćem šamionatu, očekuje ih novi izazov.

Trener Vladimir Jovanović ovako vidi situaciju; “Očekuje nas sigurno jedna teška utakmica i odličan protivnik pogotovo na domaćem terenu. Dignuli su svoju formu i nivo igre, Vinales je u sjajnoj formi, šuter Magee je odličan kao i centarska pozicija. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo i očekujem da bude prava borbena utakmica u kojoj ćemo pokušati odigrati najbolju košarku što možemo i nadam se da ćemo se vratiti zadovoljni iz Podgorice.”

Ivan Majcunić u najavi je kazao; “Pred nama je teško gostovanje u Podgorici, vrlo dobra ekipa sa nekoliko odličnih individualaca. Moramo ući agresivno od prve minute i podići kvalitetu obrane u odnosu na prošle utakmice, te također smanjiti broj izgubljenih lopti. Ako odradimo sve to te se držimo dogovora s trenerom možemo se nadati pozitivnom rezultatu.”

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje