četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA-Trener Zadra: Moramo zaustaviti Petruševa i Simonovića

Zadar u nedjelju dočekuje Mega Soccerbet u sklopu 15. kola ABA lige.

Zadar je u 2. kolu poražen od Mege u Beogradu rezultatom 90:87. Mega Soccerbet nakon 14 odigranih utakmica ima 9 pobjeda i 5 poraza, i u konkurenciji je za Final Four ABA lige. Zadar igra sutrašnji dvoboj u punom sastavu, na klupu se vraća Veljko Mršić koji je propustio zadnjih mesec dana zbog posledica koronavirusa.

“Očekuje nas jedan dobar protivnik koji igra dosta dobru sezonu. Utakmica neće biti laka, ni njima ni nama. U zadnjem kolu poražene su obje ekipe, oni od Igokee mi od Cedevita Olimpije. U međuvremenu smo odigrali dvije utakmice, mislim da se dižemo iz utakmice u utakmicu. Stvarno će nam biti zadovoljstvo igrati protiv tako mlade ekipe koja ima par igrača koji dominiraju u ligi. Imamo dobre izglede, idemo kao i u svaku utakmicu, na pobjedu. Znamo što trebamo napraviti da bi dobili utakmicu. Bit će zanimljiva utakmica, sigurno će biti zanimljivo za sve koji budu gledali utakmicu preko televizije,” istaknuo je Veljko Mršić.

Mega Soccerbet i Zadar imaju dvije najmlađe ekipe u ABA ligi.

Vidio sam taj podatak. Mega je dobra ekipa, imaju ta dva centra, Simonovića i Petruševa, koji igraju jako dobru sezonu. Uz tu njihovu mladost imaju dva iskusna igrača na poziciji playmakera, Tepića i Smitha. Dobro su balansirani, igraju s puno samopouzdanja. Mi imamo naših aduta, u prvoj utakmici naročito u prvom poluvremenu, igrali smo dobro napadački, u obrani mislim da moramo biti bolji jer to je ekipa koja nam je ove sezone zabila najviše poena. Moramo zaustaviti njihovu tranziciju i napadački skok, ako to uspijemo napraviti imamo puno veće šanse za pobjedu što nam je u konačnici i krajnji cilj,” komentirao je Mršić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje