subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Zadar bez Amerikanca u Podgorici

Zadar gostuje kod ekipe Budućnost VOLI u sklopu 20. kola ABA lige.

Ovo će biti prvi dvoboj između dve ekipe ove sezone jer je utakmica 7. kola koja se trebala odigrati u Zadru bila odložena zbog koronavirusa te će se odigrati deset dana nakon gostovanja u Podgorici.

Ivan Perinčić neće računati na Justina Cartera koji je protiv Mornara povredio skočni zglob.

“Za kraj ovog teškog tjedna čeka nas najteži protivnik, ekipa koja možda trenutno igra najbolju košarku u ligi. Oni su u odličnoj formi od kad je došao novi trener Milojević. Čeka nas stvarno zahtjevna utakmica u svakom pogledu, ovo je veliki izazov za svih nas da vidimo kako možemo parirati s najboljima u ligi. Nažalost nećemo imati Cartera, ali nema predaje idemo odigrati još jednu pravu mušku utakmicu i iskoristiti ovo za pripremu za sve ono što nas čeka u ABA ligi,” istaknuo je Ivan Perinčić.

Sigurno neće biti lako protiv Budućnosti?

“Budućnost ima izuzetno dobar roster, prije svega trebat ćemo kontrolirati njihova dva playmakera, Cobbsa i Ivanovića. Ako mi uspijemo iskontrolirati njihovu pick igru s Reedom i obrambeni skok, kao što smo uspjeli na prošloj utakmici, mislim da ćemo biti u prilici da pariramo i tražimo svoju šansu. Obrana je ključ utakmice, treba biti na stvarno visokom nivou, znam da neće biti lako ali mislim da mi to možemo,” rekao je Perinčić.


Izvor: KK Zadar

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje