petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Zadar vs Borac – borba za opstanak

Zadar u sredu dočekuje Borac iz Čačka u sklopu zaostale utakmice 11. kola ABA lige s početkom u 19 sati.

Za ovu utakmicu na klupu se vraća trener Veljko Mršić koji je propustio poslednje 3 utakmice zbog koronavirusa.

U sastav se vraća Kodi Justice. Ovaj susret će propustiti Antonio Jordano i Filip Kraljević koji nemaju pravo nastupa protiv Borca u sredu.

Ovo će biti prvi susret ova dva kluba u regionalnoj ligi. Borac se trenutno nalazi na predzadnjem mestu ABA lige s pet pobeda i 15 poraza dok je Zadar za jednu pobedu bolji i ima jedan poraz manje.

U 22. kolu Zadar i Borac su doživeli poraz, Borac na domaćem terenu od Igokee, dok je Zadar bio poražen u Ljubljani od Cedevita Olimpije.

Kakvo je zdravlje trenera Mršića?

“Čim sam se vratio bolje je. Najvažnije da sam se vratio, sad idemo dalje,” komentirao je svoje zdravstveno stanje Veljko Mršić.

“Prije svega moramo priznati da nismo u dobroj formi. Zadnje utakmice koje smo igrali su bile loše, moramo napraviti jedan korak natrag i to prepoznati. Trebamo krenuti raditi od onih bazičnih stvari od igre u obrani, zagrađivanje, trčanje, da pokažemo jednu dozu agresivnosti koju smo izgubili. Borac u zadnje vrijeme igra dobro, protiv Igokee su držali dobar rezultat nekih 30. minuta. Mi moramo igrati dobru obranu i zaustaviti njihovu tranziciju, dok u napadu moramo više dijeliti loptu i igrati jedan s drugim. Imali smo puno izgubljenih lopti u zadnje vrijeme, to moramo smanjiti na neku normalnu mjeru. Imamo neke stvari koje moramo popraviti ali ja se nadam da će se to već protiv Borca vidjeti,” najavio je utakmicu Mršić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje