četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Zvezda bez startnog plejmejkera na Olimpiju

U okviru 24. runde regionalne ABA lige u Beogradu sastaće se u ponedaljak 27.2. ekipe Crvene Zvezde i Union Olimpije. Utakmica je na programu sa početkom od 18h.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić izjavio je na konferenciji za štampu da neće moći da računa na startnog plejmejkera – Stefana Jovića koji zbog povrede nije trenirao od utakmice sa Galatasarajem.

Utakmica sa Olimpijom nas očekuje, nakon što je slovenački tim pobedom nad ekipom Budućnosti izašao iz opasne zone u borbi za opstanak u ABA ligi jtd. Mi ćemo i ovu utakmicu odigrati nekompletni,  bez već duže odsutnog Nemanje Dangubića koji je počeo lagano da trči, ali i bez Stefana Jovića koji je dobio jak udarac tokom utakmice sa Galatasarajem, i zbog povrede nije trenirao od četvrtka. Ipak, očekujem jednu utakmicu u kojoj oba tima mogu da prikažu dobru i lepu igru za gledaoce„.

Stefan Jović je ubedljivo najbolji assitent ekipe sa prosečno 6,2 dodavanja koja su vodila ka košu. Njegovim izostankom nešto više minuta će dobiti Nate Wolters, a Charles Jenkins i Marko Gudurić takođe će igrati na poziciji organizatora igre.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje