četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Zvezda čuva prvo mesto danas?

Košarkaši Crvene zvezde mts u poslednjoj utakmici 20.kola ABA lige dočekuju Zadar. Pobedom bi crveno-beli pred dužu pauzu, sačuvali prvo mesto na tabeli.

Prvi od tri rivala (pred pauzu koja sledi zbog obaveza u nacionalnom kupu i nacionalnog tima u kvalifikacijama) je ekipa Zadra.

Crveno-beli su u prvom susretu ove sezone stigli do teške ali zaslužene pobede rezultatom 88:76, međutim, trener Dušan Alimpijević upozorava da ekipa Zadra igra konstantno dobro, i da mora biti shvaćena maksimalno ozbiljno:

Ostala nam je u sećanju ta prva utakmica u Zadru, koja je bila neizvesna, teška, u sportskom smislu vrlo „neprijatna“. Sa tim razmišljanjima i sećanjem na prvi duel, sada dočekujemo Zadar čija igra je konstantno dobra tokom cele sezone“ rekao je trener crveno-belih koji će moći da računa na sve igrače, osim Pere Antića koji se oporavlja i priprema za zavšnicu nacionalnog kupa.

S obzirom da Kup kreće već od četvrtka, verovatno je u mislima trenera da odmori malo glavne igrače (Rochestie, Feldeine, Bjelica) i pruži šansu drugim igračima da se dokazuju.


Predlozi: T. Rochestie manje od 13.5; M. Bjelica manje od 9.5.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje