sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Zvezda u paklenom tempu dočekuje Megu

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak od 18 časova ekipu Mege u poslednjoj utakmici 7. kola regionalne lige.

Iza crveno belih je nedelja sa četiri utakmice odigrane u rasponu od samo šest dana, a u ponedeljak protiv rivala sa kojim su crveno-beli odigrali finalnu seriju domaće lige ponovo na parketu neće biti Vajta i Ivanovića, dok je nekoliko igrača rovito i njihov nastup je pod velikim znakom pitanja:

“Sledi nam utakmica u regionalnom takmičenju protiv mlade i talentovane ekipe koja u svojim redovima ima i nekoliko vrlo iskusnih igrača. U ovoj utakmici koja nam dolazi je osnovna stvar, i ono što nam je primarno da ekipa dođe do novih bodova” rekao je trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić koji je pozvao publiku da dođe i pruži podršku ekipi koja je u prethodnom mesecu (meč sa Megom biće prvi novembarski) za samo 27 dana odigrala čak 11 utakmica uz dva dupla kola Evrolige.

Ognjen Kuzmić: “Ekipa Mege već godinama ima isti model. Mlada, talentovana ekipa koja igra brzo, agresivno i koja uvek ima nekoliko iskusnijih igrača u svojim redovima. Nekolicina igrača iz prošlosezonskog finala lige je tu, igrali smo i jednu prijateljsku utakmicu pre početka sezone. Znamo da moramo da odigramo sa dosta energije, čvrsto u odbrani, i verujem da ćemo uz pomoć naših navijača doći do bodova koji će nam značiti za nastavak sezone u regionalnom takmičenju“.

Ovo će biti 20. duel dve ekipe u regionalnom takmičenju, a već u četvrtak crveno beli od 18 časova dočekuju Panatinaikos u meču 8.kola Evrolige


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje