petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Zvezda želi da se digne posle poraza u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde mts proveli su radno prvi dan Nove Godine pošto su već u 14 časova 1.januara bili na terenu hale Aleksandar Nikolić.

Već drugog dana 2022.godine crveno beli igraju meč 14.kola regionalne lige protiv ekipe Splita u Hrvatskoj.

Ekipa Crvene zvezde je u subotu nakon treninga krenula na put pred utakmicu koja se igra u nedleju od 19 časova u maloj dvorani Gripe u Splitu.

Trener Dejan Radnjić: „Želim da iskoristim ovu priliku i čestitam svima Novu 2022. godinu, mnogo zdravlja na prvom mestu svima, puno sreće i uspeha. Već prvi januar proveli smo radno, počeli smo pripreme i odradili trening u Beogradu pred utakmicu u Splitu. Idemo u Split i na tu utakmicu  sa željom, uprkos velikim naporima i problemima sa izostancima igrača koji nas uporno prate, da odigramo meč dovoljno dobro da dođemo do novih bodova“ rekao je trener crveno belih.

Stefan Marković: „Nema lake utakmice u regionalnoj ligi, tako da i ovom meču u Splitu pristupamo veoma ozbilno. Nismo imali mnogo vremena da se oporavimo od utakmice u četvrtak, trenirali smo u subotu, i dalje nam nedostaju neki igrači zbog povreda. Zbog svega toga očekujem maksimalan angažman svih nas kako bi došli do pobede na startu Nove godine“ rekao je Marković.

Ovo će biti 18. duel dva tima u regionalnoj ligi, prvi je odigran još daleke sezone 2002-2003 u Splitu gde su crveno beli slavili 97:95. Trenutno ekipa Crvene zvezde ima prednost 15-2, ove sezone u Beogradu bilo je 97:61 na zvaničnom otvaranju nove sezone.


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje