petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Zvezda želi finale i ništa drugo

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Igokee u trećoj i odlučujućoj utakmici polufinala plej ofa ABA lige.

Meč je na programu u utorak od 18.30 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Ekipa Crvene zvezde slavila je u prvom meču 76:61, dok je drugoj utakmici Igokea u Laktašima slavila 81:68.

Pred ovaj meč u kome je pred crveno-belima imperativ pobede trener Dejan Radonjić ističe nekoliko vrlo važnih stvari, i očekuje da će crveno-beli odigrati čvrstu i takmičarsku utakmicu:

Posle niza odigranih utakmica sa Igokeeom jasno je da nije slučajno da postižu odlične rezultate, i to čitave sezone. Atletiski odličan tim koji vešto koristi svoje mogućnosti. Ono što je dobro za nas u oviom trenutku da je Kori Volden odradio prvi trening sa ekipom posle 10 dana. Problem sa  povredom leđa je saniran, a u oba dosadašnja meča donosili smo odluku o njegovom nastupu neposredno pred samu utakmicu. Zbog svega toga njegova želja treba jako da se poštuje jer je evidentno da zbog povrede i tog odsustva nije dao svoj maksimum. Ognjen Dobrić ima povredu skočnog zgloba ali sam siguran da će „stisnuti zube“ što će biti poruka da mora da se podigne stepen odgovornosti kod svih u meču kome želimo da odigramo bolje nego u Laktašima, da budemo konstantniji u igri, da gradimo rezultat i da dođemo do onoga što želimo a to je pobeda“ rekao je trener crveno-belih.

Kori Volden: „ Moramo sa mnogo boljim stavom da  uđemo u ovu utakmicu. Dobili smo „udarac pravo u usta“ u drugoj utakmici i moramo da odgovorimo.Ovo je „do or die“ utakmica i moramo da izađemo i da se borimo sa svim čime imamo: Dodatni napor i dodatna motivacija. Jako dobro smo svesni značaja ove utakmice pa i pritiska koji donosi, ali moramo da ostanemo mirni i da igramo sa samopouzdanjem“ rekao je Volden.

Ovo će biti 23. Duel dva tima, trenutno je 15-7 za ekipu Crvene zvezde, a na parketu hale „Aleksandar Nikolić“ skor je 8-3.

Utakmica Crvena zvezda – Igokea igra se u utorak od 18.30 časova.


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje