subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ACB h2h poeni igrača: Baskonia – Barcelona

Od 18:30 u okviru ACB lige u Vitoriji sastaće se Baskonia i Barcelona. Favoriti na meču su gosti sa hendikepom od 2.5 poena dok se na utakmici očekuje oko 152 poena.

I dok je Barcelona odigrala 2 meča protekle nedelje u okviru Evrolige (igrala i produžetak sa Panathinaikosom), Baskonia je odigrala lakši trening protiv oslabljenog Khimkia.

Barca iako je zabeležila 2 pobede, ostala je bez Alex Abrinesa na minimalno 3 nedelje.

Plejmejker Barcelone – Thomas Heurtel nema minutažu kakvu je imao pre, pre svega zbog dolaska Nick Calathesa. Iskuni Grk je odigrao 32 minuta pre par dana, a meč pre toga imao je 22 minuta. Sa druge strane, Francuz je odigrao 18 minuta zahvaljujući produžecima, a meč pre toga imao 13 minuta.

Heurtel dobija sigurne minute u ACB ligi gde je igrao 21, 28 i 18 minuta, a beležio 3, 9 i 9 poena.

Thomas je bivši igrač Baskonie gde je proveo 4 sezone. Što se tiče tradicije protiv ove ekipe, u sezoni 2018-19 protiv Baskonie beležio je 11, 11, 11 i 9 poena, prošle sezone 7 i 21 poen.

Danas se nalazi na margini od 6.5 u većini kladionica.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje