Advertisement
MaxBet

Polako se približava SP u Kini, a shodno tome reprezentacije se pripremaju kako bi igrači došli do što bolje hemije pred start pomenutog takmičenja.

Iako i dalje pričamo o pripremnim (prijateljskim) utakmicama, neke reprezentacije shvataju takve mečeve veoma ozbiljno. Čist primer za to bio je dvomeč između Srbije i Litvanije ili odnos Grka prema mečevima koje su odigrali.

Još jedan meč mogao bi da ima sličan epilog, gde bi se osim uigravanja tima forsirao i konačan rezultat.

U okviru drugog kola Acropolis Tournamenta koji se igra u Atini, reprezentacija Grčke dočekaće Tursku od 19:30.

Do sada su Grci pokazali ozbiljan pristup na svakom meču koji su odigrali i dodatno su odlično otvarali utakmice. Dva puta su dočekali Iran, jednom Mađarsku i juče su savladali Italiju, a ni na jednom meču nisu primili više od 70 poena (69, 59, 58, 63). Karakteriše ih veoma čvrsta odbrana i sjajna igra u tranziciji gde sa Calathesom koji je mozak ekipe i brzim igračima poput Papapetroua i braće Antetokounmpo lako izlaze kao pobednici u tom segmentu igre.

Dodatno će domaćini imati veliku podršku u Oaki, a s obzirom da su odlično otvarali prvi deo utakmice na svakoj pripremnoj, tako bi moglo da bude i danas.

Turska sa druge strane zavisi prevashodno od šuteva Korkmaza i Osmana koji su se nametnuli kao lideri ekipe. Dodatno tu su i Ilyasova, Wilbekin i Melih koji šutevima sa distance mogu ozbiljno da ugroze i najbolje reprezentacije. Ipak smo juče protiv Srbije uočili njihove nedostatke. Odbrana je generalno diskutabilna što se tiče ove reprezentacije, a mnoštvo poena od Srbije primili su u tranziciji gde je Grčka neprikosnovena.

U Maxbetu opcija PH1 5.5 sa kvotom 1.85 nam je zaista primamljiva, a podrazumeva da će Grčka voditi u prvom poluvremenu sa minimalno 6 razlike.

Iako neće biti Kostasa Sloukasa, a samim tim će domaćini biti ograničeni iz aspekta šuta sa distance, verujemo da mogu da naprave pristojnu razliku protiv Turaka u prvom poluvremenu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.