petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Adria Tur: Đoković lako sa Krstinom, Petrović priredio veliko iznenađenje

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedom je otvorio takmičenje na Adria Turu koji se ovog vikenda igra u Zadru. Đoković je u prvom kolu savladao sunarodnika Peđu Krstina rezultatom 2:0, po setovima 4:3 (7:3) 4:3.

Peđa Krstin je bio vidno motivisan da se pokaže u najboljem svetlu protiv prvog igrača sveta. Igrao je zaista sjajno na početku meča. Prvi je stigao do brejka, ali kada je Đokovć pronašao ritam nije mogao ništa. Đoković je brzo vratio brejk i kasnije kroz taj brejk došao do 1:0 u setovima. Intezitet Krstinove igre očekivano je pao u nastavku meča, što je Đoković znalački iskoristio, i rešio meč u dva seta.

Nešto ranije, pobednik kvalifikacionog turnira Danilo Petrović priredio je veliko iznenađenje. Petrović je pobedio Nemca Aleksandera Zvereve rezultatom 2:0, po setovima 4:3 (7:2) 4:3 (7:1). Bila je to maestralna partija mladog Petrovića koji se očigledno nije uplašio velikog protivnika. U svakom segmentu igre je parirao favorizovanom Zverevu, koji kao da nije očekivao tako jak otpor. U odlučujućem poenima u taj brejkovima Petrović je pronalazio sjajna rešenja i potpuno zasluženo slavio.

Đovović će u večernjem programu igrati protiv Borne Ćorića, dok će Petrović igrati protiv Andreja Rubljova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje