četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Afrička selekcija za razliku od pre par dana, danas u najjačem sastavu!

Od 20 časova u utorak, očekuje nas prijateljski susret reperezentacija Bosne i Hercegovine protiv Senegala, meč će biti odigran na neutralnom terenu u Francuskoj, na stadionu drugoligaša Avra.

Selekcija Bosne i Hercegovine, pod vođstvom novog selektora Roberta Prosinečkog, odigrala je meč u petak sa selekcijom Bugarske na gostovanju i slavila je rezultatom 1:0. Na ovom meču igrao je možda i najjači sastav Bosne i to: Šehić – Memišević, Bičakčić, Zukanović, Kolašinac – Bešić, Sarić, Pjanić- Kodro, Džeko, Duljević.

Što se tiče selekcije Senegala, ona je odigrala prijateljski meč u Kazablanki (Maroko) sa odgovarajućom selekcijom Uzbekistana i to nerešeno 1:1, a pritom oborila i mnogo kladioničarskih tiketa. Ono što je glavni razlog tog poraza jeste činjenica da je selektor Aliu Sise u ovom meču izveo postavu iz koje najverovatnije jedan ili nijedan igrač neće početi meč sa Bosnom, igrali su: N’Diaje – Gasama, Diagne, Djilabodji, Souare – A.N’Diaje, Diouse, Ngom, N’Doje – Niase, Konate.  Ono što se očekuje jeste da selektor sada izvede potpuno drugi sastav, koji bi trebalo da igra i na Svetskom prvenstvo i to: Dialo (A.Gomis) – Kulibali, Sane, Gasama, Vague – Gueje, Koujate, Ndiaje – Mane, Keita Balde, Niang.

Smatramo da će selekcija Senegala sada pokazati pravo lice u ovom meču i da će ostati neporažena, uz blagu prednost na svojoj strani da bi mogla i do pobede, svkako da mislimo da nećemo videti više od tri gola na ovom meču bez obzira na kvalitet napadača oba tima.

PREDLOG za KLAĐENJE: X2&0-3 (nerešeno ili pobeda Senegala uz 0-3 gola na meču) (kvota 1,75)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje