četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Aguero zbog preloma rebra mora na odmor!

Napadač engleskog Mančester Sitija, Serhio “Kun“ Aguero, potvrdio je da će mroati da pravi pauzu zbog preloma rebra koji je zaradio tokom jednog incidenta vozeći se taksijem ka aerodoromu.

Naime, Aguero je nakon okončanja jednog koncerta u Amsterdamu krenuo taksijem ka aerodormu, a u jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu i zapucao se u stub ulične raspete. Od siline, argentinski napadač doživeo je težak udarac u predelu rebara, a nakon što su klupski doktori izvršili preglede ustanovljeno je da je reč o prelomu jednog rebra. Prema prvim procenama, period oporavka trajaće oko 6 do 8 nedelja. Za sada je ipak sigurno samo da će fudbaler koji nosi bro 10 na svom dresu propustiti današnju utakmicu sa Čelsijem.

Aguero je od svog dolaska postao glavni napadač Mančester Sitija, s’ obzirom da je od kraja jula 2011. godine odigrao ukupno 261 utakmicu i pritom postigao čak 176 gola i 54 asistencije. U toku tekuće sezone ostvario je 8 nastupa, 3 asistencija i 7 golova te postao prvi strelac ekipe.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje