petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako bar jedan tim sačuva svoju mrežu naplatićemo kvotu 2,20

Ekipe TOP Oss i Den Bosch sastaće se ove subote, sa početkom od tačno 20 časova, a reč je o utakmici 24. kola holandske Eerste Divisie.

Oss se trenutno nalazi na 15. poziciji, na svom kontu ima ukupno 24 osvojena boda, a do sada je upisao 6 pobeda, 6 remija i 11 poraza.

Den Bosch je na prethodne 23 utakmice zabeležio 8 pobeda, samo 2 remija kao i 13 poraza, zbog čega sada ima 26 poena i zauzima 13. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Oss – Den Bosch (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim duelima ovih Oss-a i Den Bosch-a, zanimljivo je da se ni na jednoj od poslednjih 7 utakmica (odigranih u periodu od marta 2018. do novembra 2021. godine) nisu zatresle obe mreže, odnosno svaki put je prošao tip “NG“. Ukoliko mislite da će ovaj niz biti nastavljen navedeni tip možete odigrati po odličnoj kvoti od oko 2,20, dok se za konačan prekid niza i tip “GG“ nudi kvota 1,60. Koje su vaše prognoze za ovaj meč?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje