petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako domaćin nastavi niz pobeda naplatićemo kvotu 4,50

Ekipe VfL Osnabruck i Holstein Kiel sastaće se ove subote, u okviru 31. kola nemačke 2. Bundeslige, a taj duel je na programu sa početkom od tačno 13 sati.

VfL Osnabruck se nakon 30 odigranih kola nalazi na pretposlednjoj, 17. poziciji, dok na svom kontu ima 27 bodova te skor od 7 pobeda, 6 remija i 17 poraza.

Holstein Kiel, sa druge strane, zauzima 6. mesto na tabeli jer je na prethodnih 26 utakmica osvojio 46 poena, ostvarivši 13 pobeda, 7 remija i 6 poraza.

Međusobne utakmice: VfL Osnabruck – Holstein Kiel (www.flashscore.com)

Iako je Holstein Kiel predstavljen kao veliki favorit na današnjoj utakmici, sa dobrim razlogom, trebalo bi napomenuti da će tradicija ipak biti na strani njihovog protivnika. Naime, VfL Osnabruck je došao do pobede na svakom od prethodnih 7 susreta, a skoro svaki put je uspeo da postigne i bar dva pogotka.

Kvota za novu pobedu VfL Osnabrucka iznosi 4,50, ali s obzirom na to da su prošlog puta slavili uz kvotu 5,25 male su šanse da će tako biti i danas. Šta vi mislite, hoće li domaćin nastaviti ovaj niz ili će gosti konačno doći do bodova?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje