četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako i danas budu efikasni doneće nam naplatu kvote 2,45

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta na programu je utakmica 19. kola egipatske Premier League u kojoj će snage odmeriti Smouha i Arab Contractorsi.

Smouha se uoči ovog duela nalazi na 6. poziciji, do sada je sakupila ukupno 25 bodova, a zabeležila je 5 pobeda, 10 remija kao i 3 poraza.



Arab Contractors, sa druge strane, ima 10 pobeda, 3 remija i 5 poraza, pa u ovom trenutku zauzima 3. mesto na tabeli i to sa ukupno 33 poena.

Međusobne utakmice: Smouha – Arab Contractors (www.flashscore.com)

Kada su u pitanju međusobni okršaji ova dva tima trebalo bi istaći da su u poslednje tri godine i Smouha i Arab Contractors bili izuzetno raspoloženi za postizanje golova. Tokom tog perioda sastali su se ukupno 6 puta, a pritom su postigli čak 22 gola, tj. u proseku 3,7 po meču.

Zahvaljujući fantastičnim partijama ova dva tima na svakom od tih 6 mečeva je bio dobitan tip “3+“, a ako mislite da će tako biti i danas isti možete ispratiti po kvoti 2,45.


Image by Keith Johnston from Pixabay


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje