Sa početkom od 18 sati i 30 minuta na programu je utakmica 19. kola egipatske Premier League u kojoj će snage odmeriti Smouha i Arab Contractorsi.

Smouha se uoči ovog duela nalazi na 6. poziciji, do sada je sakupila ukupno 25 bodova, a zabeležila je 5 pobeda, 10 remija kao i 3 poraza.Arab Contractors, sa druge strane, ima 10 pobeda, 3 remija i 5 poraza, pa u ovom trenutku zauzima 3. mesto na tabeli i to sa ukupno 33 poena.

Međusobne utakmice: Smouha – Arab Contractors (www.flashscore.com)

Kada su u pitanju međusobni okršaji ova dva tima trebalo bi istaći da su u poslednje tri godine i Smouha i Arab Contractors bili izuzetno raspoloženi za postizanje golova. Tokom tog perioda sastali su se ukupno 6 puta, a pritom su postigli čak 22 gola, tj. u proseku 3,7 po meču.

Zahvaljujući fantastičnim partijama ova dva tima na svakom od tih 6 mečeva je bio dobitan tip “3+“, a ako mislite da će tako biti i danas isti možete ispratiti po kvoti 2,45.


Image by Keith Johnston from Pixabay


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.