četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako i danas budu efikasni naplatićemo fantastične kvote!

Ekipe Port Vale i Scunthorpe United sastaće se ovog utorka, sa početkom od tačno 20 časova, a taj meč biće odigran u okviru 11. kola engleske League Two.

Port Vale je na prethodnih 11 utakmica zabeležio 6 pobeda, 1 remi kao i 4 poraza zbog čega trenutno ima 19 bodova i zauzima 8. mesto na tabeli.



Scunthorpe se, sa druge strane, nalazi na pretposlednjoj, 23. poziciji. Na svom kontu ima samo 7 poena, uz skor od 2 pobede, 1 remi i čak 6 poraza.

Međusobne utakmice: Port Vale – Scunthorpe (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ova dva tima, Port Vale i Scunthorpe su na poslednjih 5 utakmica bili veoma raspoloženi za postizanje golova, pa su se tokom tog perioda njihove mreže zatresle čak 19 puta.

To je bilo dovoljno za redovan prolaz tipova “3+“ (2,25) i “GG3+“ (2,80). Pored toga, redovno su prolazile i kombinacije “GG&I1-2“ i “I1-2&3+“ koje se danas plaćaju fantastičnim kvotama 3,10 i 3,25. Šta vi mislite, hoće li Port Vale i Scunthorpe ponovo biti efikasni?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje