petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako i danas budu slavili biće to njihova 9. pobeda protiv ovog tima!

U sklopu 8. kola španske LaLige odigraće se utakmica između Alavesa i Barselone koja je na programu od 21 čas po našem vremenu.

Alaves je u dosadašnjem toku sezone ostvario 2 pobede, 1 remi i 4 poraza te uoči ovog duela zauzima 15. poziciju, sa ukupno 7 poena.



Barselona ima isti broj bodova kao i njihov današnji protivnik, ali se trenutno nalazi na 12. mestu, uz skor od 2 pobede, 1 remi i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Alaves – Barcelona (www.flashscore.com)

Iako je u Ligi Šampiona zabeležila pobede nad Ferencvarošem (5:1) i Juventusom (0:2), Barselona ne može da se pohvali dobrom formom u ligi gde ja prethodna 3 meča zabeležila 1 remi i 2 poraza. Ipak, danas se sastaje sa ekipom protiv koje ima fantastičan učinak i čak 8 pobeda u nizu, svaki put uz bar 2 postignuta gola.

Novi trijumf Barselone se plaća kvotom 1,60, dok kombinaciju “2&G2+“ možete odigrati po kvoti 1,75. Kojim rezultatom će se završiti današnja utakmica?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje