petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako je verovati tradiciji mađarski prvoligaši će biti efikasni

U okviru 19. kola mađarskog šampionata, tzv. OTP Bank Lige, odigraće se utakmica između Gyirmota i Ujpesta koja je na programu ove subote, od tačno 17 sati.

Gyirmot je u dosadašnjem toku sezone ostvario ukupno 4 pobede, 4 remija i 9 poraza zbog čega sada ima 17 poena i zauzima pretposlednje mesto na tabeli.

Ujpest ima isti broj bodova i skor kao i domaćin, ali se zbog nešto bolje gol razlike u ovom trenutku nalazi na jednoj poziciji iznad Gyirmota – 10.

Međusobne utakmice: Gyirmot – Ujpest (www.flashscore.com)

O međusobnim okršajima Gyirmota i Ujpesta zaista ne treba trošiti reči. Na poslednjih 8 utakmica, odigranih u periodu aprila 2015. do oktobra 2021. godine, ovi timovi su uspeli da postignu ukupno 28 golova ili u proseku čak 3,5 gola po meču. Svih 8 puta smo mogli da naplatimo tip “3+“ (1,85), dok su tipovi “GG“ (1,75) i “GG3+“ (2,20) bili dobitni na svakoj od prethodnih 7 utakmica. Koliko golova ćemo videti na današnjem meču?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje