petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako je verovati tradiciji očekuje nas efikasan duel u Saudijskoj Arabiji

Sa početkom od 20 časova po našem vremenu odigraće se utakmica 27. kola Saudi Professional League u kojoj će snage odmeriti Al-Hilal i Al-Batin.

Al-Hilal se uoči današnjeg duela nalazi na liderskoj poziciji sa ukupno 51 osvojenim bodom, dok iza sebe ima skor od 15 pobeda, 6 remija i 5 poraza.

Al-Batin je, sa druge strane, do sada zabeležio 7 pobeda, 8 remija i 11 poraza te nakon 26 odigranih kola ima 29 poena i zauzima 13. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Al-Hilal – Al-Batin (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe mogu da se pohvale veoma efikasnim izdanjima u poslednjih nekoliko kola, a možemo da primetimo da situacija nije ništa drugačija ni kada su u pitanju njihovi međusobni okršaji. Naime, mreže Al-Hilala i Al-Batina su se na poslednjih 5 susreta zatresle ukupno 22 puta, tj. u proseku čak 4,4 puta po meču, a pritom su redovno prolazili tipovi “GG“ (1,90), “3+“ (1,55), pa samim tim i “GG3+“ (2,30). Šta vi mislite, hoćemo li i danas videti raspoložene napadače?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje