četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako među ovim timovima postoji saradnja, na redu je pobeda gosta!

Sa početkom od 13 sati i 40 minuta na programu je utakmica 22. kola saudijske Division 1 u kojoj će snage odmeriti Hajer i Al Taee.

Hajer se u ovom trenutku nalazi na 5. poziciji sa 35 osvojenih bodova i ukupnim učinkom od 10 pobeda, 5 remija kao i 6 poraza.

Al Taee na svom kontu ima potpuno isti broj bodova i skor kao i njihov današnji rival, ali se zbog lošije gol razlike nalazi na jednom mestu ispod.

Ono što je interesantno u vezi ova dva tima jesu njihove međusobne utakmice, kojih je u prošlosti bilo ukupno 11. O čemu se radi možete da vidite na slici ispod.

Međusobne utakmice: Hajer – Al Taee (www.flashscore.com)

Utakmice iz prve sezone u kojoj su se ovi timovi sastali završene su nerešeno, oba puta rezultatom 1:1, zatim smo u sezoni 2013-14 videli remi i pobedu Hajera (uz veliki prelaz), a sličan scenario je bio i u sezoni 2016-17 kada je nakon remija slavio Al Taee. Stvari postaju mnogo zanimljivije od sezone 2017-18 u kojoj smo videli po pobedu i jednog i drugog tima, kao i još jedan veliki prelaz, da bi se “3 za 3“ podela bodova nastavila i u sezoni 2018-19.

S obzirom na to da su 3 boda sa prve ovosezonske utakmice otišle u ruke Hajera (po kvoti 3,65), postoje solidne šanse da danas trijumfuje Al Taee. Za tip “2“ se nudi kvota 2,95, za duplu šansu “X2“ kvota 1,60, dok se prelaz “1-2“ plaća kvotom 36,00.

Hajer – Al Taee – 0:1


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Pete Linforth from Pixabay

Povezani članci

5 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje