Advertisement

Sa početkom od tačno 16 časova na programu je utakmica 10. kola južnoafričke Premier League u kojoj će Stellenbosch ugostiti Black Leopards.

Stellenbosch se trenutno nalazi na 7. poziciji sa ukupno 12 osvojenih poena, dok na svom kontu ima skor od 3 pobede, 3 remija i 3 poraza.

Black Leopards, sa druges trane, ima 5 bodova i zauzima poslednje, 16. mesto na tabeli jer je od početka sezone ostvario 1 pobedu, 2 remija i čak 5 poraza.

Međusobne utakmice: Stellenbosch – Black Leopards (www.flashscore.com)

Ako sve osvrnemo na njihove prethodne međusobne okršaje moći ćemo da primetimo da su u periodu od juna 2017. i februara 2020. godine i Stellenbosch i Black Leopards bili veoma raspoloženi za napadački fudbal pa su na 5 utakmica uspeli da postignu čak 18 pogodaka.

To je bilo dovoljno za redovan prolaz tipova ”GG” (2,25) i ”3+” (2,35), ali i njihove kombinacije ”GG3+” koja se danas plaća kvotom 3,00.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here