subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako nastave niz od 7 pobeda naplatićemo kvotu 2,10

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta na programu je utakmica 18. kola švajcarske Super League u kojoj će se sastati Sion i St. Gallen.

Sion se nakon 17 odigranih kola nalazi na 8. poziciji, što je jedno mesto iznad zone za ispadanje, dok na svom kontu ima 16 poena i skor od 3 pobede, 7 remija i 7 poraza.

St. Gallen, sa druge strane, zauzima 5. mesto na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone, tj. na 16 mečeva, osvojio 23 boda i zabeležio 6 pobeda, 5 remija i 5 poraza.

Međusobne utakmice: Sion – St. Gallen (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ove dve ekipe, možemo da primetimo da je u prethodnom periodu mnogo više uspeha imao današnji gost, St. Gallen koji je slavio 6 puta u nizu, dok je na čak 5 od tih 6 susreta postigao i bar 2 gola.

Za nastavak navedenog niza, odnosno za novi trijumf St. Gallena, nudi se kvota 2,10, dok se kombinacija “2&G2+“ plaća kvotom 2,50. Hoće li “zeleno-beli“ i danas osvojiti 3 boda?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje