subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako niz bude nastavljen naplatićemo kvote 2,10 i 3,15

Sa početkom od 15 sati po našem vremenu na programu je utakmica 23. kola južnoafričke Premier League u kojoj će se sastati Black Leopards i Stellenbosch.

Black Leopards se nakon 22 odigrana kola nalazi na poslednjoj, 16. poziciji, na svom kontu ima svega 13 poena, a zabeležio je 3 pobede, 4 remija i 15 poraza.

Stellenbosch je u dosadašnjem toku sezone uspeo da ostvari 5 pobeda, 8 remija kao i 9 poraza zbog čega u ovom trenutku ima 23 boda i zauzima 12. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Black Leopards – Stellenbosch (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na njihove međusobne susrete moći ćemo da primetimo da su ove dve ekipe u proteklom periodu pružale veoma efikasne partije, pa su tako i jedni i drugi postigli bar po jedan gol na svakoj od poslednjih 6 utakmica.

Za nastavak tog niza i još jedan “GG“ se nudi solidna kvota od oko 2,10, dok se kombinacija “GG&I1-2“, koja je takođe prošla svaki put, plaća kvotom 3,15.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje