Sa početkom od tačno 16 sati na programu je utakmica 32. kola poljske III Lige (Grupa 2) u kojoj će se sastati Polonia Sroda i Swit Skolwin.

Polonia Sroda u ovom trenutku zauzima 3. mesto na tabeli takozvane ”championship group” dok na svom kontu ima 66 poena i skor od 20 pobeda, 6 remija i 5 poraza.

Swit Skolwin ima 6 bodova više, tj. ukupno 72, pa se uoči današnjeg duela nalazi na 2. poziciji. Od početka sezone ovaj tim je zabeležio 22 pobede, 6 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Sroda – Swit Skolwin (www.flashscore.com)

Iako plasmani iz poslednjih nekoliko sezona pokazuju da se radi o ekipama sličnog kvaliteta, rezultati sa njihovih međusobnih okršaja ubedljivo stoje na strani današnjeg gosta. Naime, Swit Skolwin je uspeo da trijumfuje na svakoj od poslednjih 5 utakmica, a pritom je postigao čak 17 i primio samo 3 gola.

Samim tim, za novi trijumf drugoplasirane ekipe na tabeli nudi se kvota 2,50, dok se kombinacija sa golovima ”2&G2+” plaća fantastičnom kvotom 3,25. Šta vi mislite, hoće li Swit nastaviti ovu seriju pobeda?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here