četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako niz bude nastavljen naplatićemo kvote 2,70 i 3,50

Sa početkom od 12 sati i 30 minuta na programu je utakmica između Sagan Tosua i Sapporoa koja će se odigrati u sklopu 12. kola japanske J1 League.

Sagan Tosu je od početka sezone ostvario 3 pobede, 5 remija i 4 poraza zbog čega sada ima 14 poena i zauzima 14. mesto na tabeli.



Sa druge strane, Sapporo takođe ima 14 bodova, ali na 16 odigranih utakmica jer su ostvarili 3 pobede, 5 remija i 8 poraza. Tim se sada nalazi na 15. poziciji.

Međusobne utakmice: Sagan Tosu – Sapporo (www.flashscore.com)

Iako je Sapporo u dosta lošijoj formi od predstojećeg rivala, trebalo bi napomenuti da tradicija stoji na njihovoj strani. Naime, Sapporo je slavio protiv Sagan Tosua na svakoj od prethodnih 6 utakmica, a svaki put je uspeoda postigne i bar 2 gola.

Za još jednu pobedu ovog tima, tj. za tip “2“, ponuđena je kvota 2,70, dok se kombinacija “2&G2+“ plaća kvotom 3,50. Koji rezultat vi očekujete na ovom meču?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje