Advertisement
BetWinner

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta na programu je utakmica 27. kola egipatske Premier League u kojoj će se sastati Al Ittihad i Al Ahly.

Al Ittihad se trenutno nalazi na 5. poziciji sa ukupno 36 bodova s obzirom na to da je od početka sezone ostvario 8 pobeda, 12 remija i 5 poraza.Al Ahly, sa druge strane, ima skor od 23 pobeda, 2 remija i 1 poraza zbog čega u ovom trenutku zauzima lidersku poziciju sa 71 osvojenim poenom.

Međusobne utakmice: Al Ittihad – Al Ahly (www.flashscore.com)

Kvalitet je ubedljivo na strani gostujućeg tima i tu spora nema, a trebalo bi napomenuti da će pored kvaliteta na njihovoj strani danas stojati i tradicija. Naime, Al Ahly je savladao Al Ittihad na svakoj od prethodnih 7 utakmica koje su odigrali u gostima, pritom nisu primili niti jedan gol, dok je ukupan broj golova na svakom meču bio ispod tri.

Za još jednu pobedu gostujućeg tima nudi se kvota 1,60, dok se tip ”SP2” (pobeda bez primljenog gola) i kombinacija ”2&0-3” plaćaju kvotama 2,40 i 2,15. Koji rezultat možemo da očekujemo danas?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here